Brobyggerne
25jul/12

Mener alvor med sitt enstemmige brovedtak

Jobben fremover mot kommunestyremøtet 3 oktober blir å få våre politikere til virkelig sette av middler til forskutering av bro. Og da må det settes av så det monner, tosifrede millonbeløp er det minste vi må forvente. Med dette kan vi når planprosessen er ferdig om to år være klare med vår del av finansieringen og med dette legge betydelig press på fylket og stat for oppstart av broa. Dette vil også fremskynde Møreaksen betydelig!!
Sett av de økte eiendomsskatt inntektene fra neste år samt alle fremtidige økninger til 2020, det vil virkelig vise at Aukra vil.

Kategoriset under: Informasjon Kommentarer
25jul/12

Lobbyvirksomhet under Moldejazz

Brobyggerne deltok i to arrangement under jazzuka, jazzgass og gassknutepunkt Nyhavna. Mange gode og kansje viktige kontakter ble knyttet der; stortingsrepresentanter, fylkespolitikere, statens veivesen, "mr E39" mange i næringslivet etc Fikk også god respons på at vi var tilstede og viser at vi prøver å påvirke i alle fora.

Kategoriset under: Informasjon Kommentarer
25jul/12

Godt mottatt på Midsundfestivalen.

Brobyggerne hadde stand på lørdag, etter en litt treg start kom det masse folk og tilogmed solen tittet fram. Midsundingene understreket spesielt at det er vi Gossinger som nå sitter i fører setet med å få kommunestyret i Aukra til å forskutere penger til bro mellom øyene og på den måten fremskynde Møreaksen. Den som vant seg raftingtur med Korlbjørn i Romsdal Havrafting var Odd Einar Orvik, gratulerer. Ønsker du en Brobyggerne stikkers på bilendin? Kontakt oss så ordner vi det :-D

Kategoriset under: Informasjon Kommentarer
25jul/12

Planprosessen igang

Brobyggerne var bisitter på oppstarten av kommune planprosessen for bro til midsund og Møreaksen prosjektet. De innvolverte kommunene og statens veivesen var de som hadde møtet. Det vil ta +/- 2 år før dette er ferdig og en kan tenke på å begynne å bygge noe. Neste møte blir 22 August.

Kategoriset under: Informasjon Kommentarer