Brobyggerne
16okt/12

Bernhard står på for forbindelsen Aukra Midsund, våre politikere må følge på!

Nå er det serdeles viktig at Aukra kommunestyre og de politiske partiene tør å vise at vi satser på fastlandsforbindelsen. Vi må sette av all økning i eiendomsskatten til fastlandsforbindelsen samt at det vises i form av de fond som er satt til planprosess ol at vi i Aukra mener alvor med det enstmige vedtaket i kommunestyret.
Denne viljen vil ha enorm betydning i stortinget når Møreaksen skal inn på nasjonal transportplan 2013. Møreaksen støttes nå også av HAFAS der Gunnvor Ulstein står på barikadene for at Møreaksen må realiseres snarest.
Vi og våre politikere har en unik mulighet å få en rask forbindelse mellom Aukra og Midsund og samtidig presse frem en tidlig oppstart av Møreaksen
Husk avsetting til broforbindelse gir ikke økte driftsutgifter

Kategoriset under: Informasjon Kommentarer
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Beklager, kommentarer er stengt for øyeblikket.

Ingen trackbacks ennå.